Να στείλετε μήνυμα
Yixing Sea Fountain Equipment Co., Ltd.
Περίπου εμείς
Ο επαγγελματικός & αξιόπιστος συνεργάτης σας.
Η Yixing Sea Fountain Equipment Co., Ltd. ιδρύθηκε το 2002, η οποία είναι υψηλής τεχνολογίας επαγγελματίας κατασκευαστής καλλιτεχνικών σιντριβάνων στην Κίνα.Βραβείο για την κινεζική επιχείρηση εκπλήρωσης συμβάσεων και πίστωση βαθμού AAAΕπίσης πέρασε το ISO 9 0 0 1 το 2006 και πολλά από τα κύρια προϊόντα μας έλαβαν πιστοποιητικά CE.Η Yixing Sea Fountain Equipment Co., Ltd. έχει δικές της ομάδες εγκατάστασης μηχανικών και καλά εξοπλισμένα εργαστήρια επεξεργασίας, έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε ...
Μάθετε περισσότερων

0

Έτος ίδρυσης

0

Εκατομμύριο+
Υπάλληλοι

0

Εκατομμύριο+
Ετήσιες πωλήσεις
Κίνα Yixing Sea Fountain Equipment Co., Ltd. Υψηλή ποιότητα
Σφραγίδα εμπιστοσύνης, έλεγχος πιστοληπτικής ικανότητας, RoSH και αξιολόγηση της ικανότητας προμηθευτή. Η εταιρεία έχει αυστηρό σύστημα ελέγχου ποιότητας και επαγγελματικό εργαστήριο δοκιμών.
Κίνα Yixing Sea Fountain Equipment Co., Ltd. ΑΝΑΠΟΤΑΣΗ
Εσωτερική επαγγελματική ομάδα σχεδιασμού και εργαστήριο προηγμένων μηχανημάτων. Μπορούμε να συνεργαστούμε για την ανάπτυξη των προϊόντων που χρειάζεστε.
Κίνα Yixing Sea Fountain Equipment Co., Ltd. ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Προηγμένες αυτόματες μηχανές, αυστηρά σύστημα ελέγχου διαδικασίας. Μπορούμε να κατασκευάσουμε όλα τα ηλεκτρικά τερματικά πέρα από τη ζήτηση σας.
Κίνα Yixing Sea Fountain Equipment Co., Ltd. 100% Υπηρεσία
Μεταφορές χύδην και μικρών συσκευασιών, FOB, CIF, DDU και DDP. Ας σας βοηθήσουμε να βρείτε την καλύτερη λύση για όλες τις ανησυχίες σας.

ποιότητας επιπλέουσα πηγή & Πηγές λίμνης κατασκευαστής

Βρείτε τα προϊόντα που καλύπτουν καλύτερα τις απαιτήσεις σας.
Περιπτώσεις & ειδήσεις
Τα πιό πρόσφατα καυτά σημεία.
Αλλαγή χρώματος Μεγάλη εκδήλωση νερού Σιντριβάνι από ανοξείδωτο χάλυβα 304
Το σιντριβάνι κλίσης είναι μια προηγμένη παραλλαγή ενός σιντριβάνου κλίσης που ενσωματώνει τρισδιάστατη κίνηση στην οθόνη του.Συνδυάζει την ταλαντούχα κίνηση των βραχίονων του σιντριβάνου ή των ακροβομβίδων με πρόσθετους άξονες κίνησηςΕνώ τα σιντριβάνια κυματισμού κινούνται συνήθως προς τα εμπρός και προς τα πίσω κατά μήκος ενός ενιαίου άξονα, τα σιντριβάνια κυματισμού 3D εισάγουν κίνηση σε πολλαπλές κατευθύνσεις. Λεπτομερείς πληροφορίες Ονομασία εταιρείας Υπηρεσία εξοπλισμού θαλάσσιων σιντριβάνων YiXing Co., Ltd.     Τύπος επιχείρησης Κατασκευή & Εμπορία     Πεδίο εξυπηρέτησης Σχεδιασμός, κατασκευή, εγκατάσταση επί τόπου και συντήρηση μετά την πώληση     Πιστοποιητικά εταιρειών ISO 9001:2008Κεφάλαιο 3     Τοποθεσία της εταιρείας YiXing Jiangsu, Κίνα (ηπειρωτική χώρα)     Εξωτερικά έργα Εξαγωγές & Κατασκευή Σιντριβάνων σε Πάνω από 20 Χώρες     Ικανότητα εφοδιασμού 50 σετ ετησίως     Τύπος πηγάδι Ελέγχος πολυμέσων / Έλεγχος μουσικής / Έλεγχος προγράμματος / Κλασική στατική     Εγγύηση για την πηγή 12 μηνών δωρεάν εγγύηση     Υλικό Ατσάλι από ανοξείδωτο 304     Τύπος φωτός RGB υποβρύχιο φως, LED24V/5W/12W/18W/36W, ανοξείδωτο χάλυβα 304 Shell     Τετάρτη 220v/380v (κυρίως) / Προσαρμόστε     Πλεονέκτημα Προσαρμόστε το σχέδιο Μπορούμε να σχεδιάσουμε για οποιαδήποτε πηγή και οποιοδήποτε μέγεθος.     Καλή Υπηρεσία Σχεδιασμός, κατασκευή, εγκατάσταση στο χώρο και συντήρηση μετά την πώληση.     Υψηλή ποιότητα Οι περισσότεροι από τους εξοπλισμούς είναι από ανοξείδωτο χάλυβα και έχουμε αυστηρό σύστημα ελέγχου ποιότητας.     Πλούσια Έμπειρα Πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας με επίκεντρο το σχεδιασμό και την κατασκευή στον τομέα των σιντριβάνων.     Εξωτερικά έργα Εξαγωγές & κατασκευή σιντριβάνων σε περισσότερες από 20 χώρες.     Επαγγελματική δραστηριότητα Άδεια εισαγωγής και εξαγωγής.     Γρήγορη και φθηνή παράδοση Με μακροπρόθεσμη συνεργασία με τον μεταφορέα, έχουμε μεγάλη έκπτωση.     Περιγραφή του προϊόντος Οι πλωτές πηγές νερού είναι εγκατεστημένες στην πλωτή πλατφόρμα, η οποία μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί με τις αλλαγές της στάθμης του νερού,Έτσι η λειτουργία του σιντριβάνου δεν θα επηρεαζόταν από την εποχική διαφορά της στάθμης του νερού. Το πλωτό σιντριβάνι θα μπορούσε να είναι και το μουσικό σιντριβάνι και το πρόγραμμα ελέγχου σιντριβάνι. Η πλωτή πλατφόρμα κατασκευάζεται από πλακάκια από χάλυβα ή από ανοξείδωτο χάλυβα με αντιασβλεπτική βαφή, η οποία εξασφαλίζει τη διάρκεια ζωής της. Χρησιμοποιείται ευρέως στη μεγάλη φύση ή στην τεχνητή λίμνη ή ποτάμι. Κινήσεις: ελεγχόμενες από PLC/υπολογιστή, ψεκασμός νερού και ρυθμικός χορός Δύναμη: 380V, 50HZ, ή παραγγελία για να καλύψει την ισχύ στη χώρα σας Συμπεριλαμβάνεται εξοπλισμός: πλωτή πλατφόρμα, ακροφύσιο, φώτα LED, αντλίες, θάλαμο ελέγχου, σωλήνες κ.λπ.
Ελέγχος σήματος Κουνούμενο σιντριβάνι Πολυχρωματικό 3D ψηφιακό σιντριβάνι νερού
Τα κυματιζόμενα σιντριβάνια βρίσκονται συχνά σε δημόσια πάρκα, κήπους και αστικές πλατείες, καθώς και σε εμπορικούς χώρους και χώρους ψυχαγωγίας.Η ρυθμική κίνηση του νερού προσθέτει στο σιντριβάνι ένα στοιχείο παιχνιδιού και ενθουσιασμού, προσελκύοντας την προσοχή και δημιουργώντας μια ελκυστική οπτική εμπειρία για τους θεατές. Πλεονέκτημα Προσαρμόστε το σχέδιο Μπορούμε να σχεδιάσουμε για οποιαδήποτε πηγή και οποιοδήποτε μέγεθος.     Καλή Υπηρεσία Σχεδιασμός, κατασκευή, εγκατάσταση στο χώρο και συντήρηση μετά την πώληση.     Υψηλή ποιότητα Οι περισσότεροι από τους εξοπλισμούς είναι από ανοξείδωτο χάλυβα και έχουμε αυστηρό σύστημα ελέγχου ποιότητας.     Πλούσια Έμπειρα Πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας με επίκεντρο το σχεδιασμό και την κατασκευή στον τομέα των σιντριβάνων.     Εξωτερικά έργα Εξαγωγές & κατασκευή σιντριβάνων σε περισσότερες από 20 χώρες.     Επαγγελματική δραστηριότητα Άδεια εισαγωγής και εξαγωγής.     Γρήγορη και φθηνή παράδοση Με μακροπρόθεσμη συνεργασία με τον μεταφορέα, έχουμε μεγάλη έκπτωση.         Περιγραφή του προϊόντος   Προδιαγραφέςα.Διασκευή προσαρμογήςβ.Πολυχρωματικά φώτα LEDc.SS ΥλικόΗ μουσική του σιντριβάνου συνδυάζει το σπρέι με τη μουσική, που εκφράζει πλήρως το πνεύμα της μουσικής με φανταστικά χαρακτηριστικά νερού και πολύχρωμα φώτα.ο υπολογιστής αναγνωρίζει πρώτα την συχνότητα ήχου και το σήμα MIDIΤο νερό φαίνεται να χορεύει με τον ρυθμό και τον ρυθμό της μουσικής.Έτσι ονομάζεται επίσης ως μουσική χορευτική βρύση.Υπάρχουν 2 τύποι ελέγχου στις μουσικές πηγές: PLC και πολυμέσα.Ο πελάτης θα μπορούσε να επεξεργαστεί την εκτέλεση του χαρακτηριστικού νερού σύμφωνα με την κατανόησή του για τη μουσική με το φιλικό-επιχειρησιακό λογισμικό Interface για να κάνει το νερό να χορεύει με τη μουσική μελωδία.   Το ψηφιακό σιντριβάνι είναι το τελευταίο ψηφιακό στόμιο ελέγχου σήμερα.Έχει διεξάγει μια σειρά από νέα τολμηρό σχεδιασμό με τη χρήση της διαδικασίας της ενδελεχούς έρευνας σχετικά με την υφιστάμενη ψηφιακή ακροφύσιο στην αγορά χάλυβα και βάσει των πλεονεκτημάτων και των ελλείψεων της. Η εμφάνιση του ψηφιακού ακροφύλλου εμφανίζει με έντονο τρόπο το δυναμικό αποτέλεσμα ερμηνείας του σχήματος του νερού του μεγάλου σιντριβάνου.ύψος ψεκασμού υψηλότερος, το προϊόν έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Η διάμετρος εξόδου είναι DN40, DN50, DN60 συμβατική προδιαγραφή ξεχωριστά.     Η Υπηρεσία μας

2023

10/16